altEchte schoonheid zit van binnen, niet van buiten. Veel mensen zijn mooi, maar minder mooi van binnen door bijvoordbeeld negativiteit of onzekerheid. Ik was zelf altiid erg onzeker en daardoor straalde ik niet. Ik was bang om mezelf te zijn voor kritiek. Toen ik ver weg was en niemand me kende, durfde ik mezelf te zijn, en nu heb ik de man van mijn dromen, een echte prins op het witte paard. Al zal hij geen schoonheidswedstrijd winnen, hij is toch voor mij de mooiste. Zijn hart is van goud, zijn ogen stralen en zijn lach doet smelten.

 

Dit zouden alle vrouwen moeten weten en hebben. Probeer niet op te leven naar die verkeerde beelden of idealen van ‘schoonheid’ maar wees jezelf. Wanneer je dat kunt, ben je op zijn best en mooist! De onzichtbare dingen schoonheden zullen dan weer bij je horen, een warme, liefdevolle uitstraling, stralende ogen en een gezonde uitstraling. Dit krijg je alleen als je lekker in je vel zit, en gelukkig bent met jezelf. En juist op die momenten, trek je ook andere schoonheden aan.

 

Mensen die niet mooi zijn van binnen, zien deze schoonheden niet, die zien alleen de oppervlakkige schoonheid. Maar wat is echt mooi, als het niet straalt of geen warmte heeft?!

 

 

Jacqueine Blankenstein

Therapeute Creatieve Therapie     

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn