Stelde mij de vraag “Wat is schoonheid” 6 jaar geleden en ik denk dat ik zeker een heel ander antwoord had gegeven dan nu! Niet dat ik destijds alleen maar naar de buitenkant van de mens keek, maar ik stelde hele andere eisen aan 't begrip schoonheid en dus ook aan mezelf.

Het zat toch meer in uiterlijkheden vond ik destijds, al was ook ik natuurlijk nooit tevreden met mezelf! Ondanks de regelmatige bezoekjes aan kapper, schoonheidsspecialiste en mijn uitgebreide garderobe & make-up artikelen, was er altijd teveel aan te merken op mezelf. Hoe clichématig 't ook klinkt; ik was niet tevreden met mezelf, met mijn leven & daardoor altijd erg kritisch naar mezelf. Ondanks dat ik er nu COMPLEET anders uitzie door mijn beperkingen (kort i.p.v. lang gestyled haar, zonder make-up, liggend i.p.v. zitten), ben ik toch meer tevreden met mezelf en belangrijker; ik ben minder kritisch.

Hierdoor kan ik op een minder veroordelende manier naar mezelf kijken en meer tevreden zijn met wie ik ben. Dagelijks merk ik dat hoe ik me nu voel en wat ik uitstraal, mensen meer aanspreekt dan een perfect gestyled koppie! Dus als je happy kan zijn met je innerlijk, met wie je als mens bent, straal je dit uit & is iedereen perfect zoals hij/zij is…
 

Kim Moorman

Ontwerpster Sieraden & Gadgets

 

 

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn